Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avocat, implicat în circulația ilegală a drogurilor

© Photo : Serviciul informare şi comunicare cu mass-media al PCCOCSDroguri
Droguri - Sputnik Moldova
Abonare
După un an de investigații, un avocat ar putea ajunge pe banca acuzaților pentru implicare în circulația ilegală a drogurilor.

CHIȘINĂU, 27 feb – Sputnik. Un avocat a ajuns în vizorul organelor de drept pentru implicarea în circuitul ilegal al substanțelor narcotice și în special etnobotanice, dar și a celor de tip „PVP”, informează Procuratura Generală într-un comunicat de presă.

Violență - Sputnik Moldova
Societate
Oribil: Iată ce i-a făcut un medic de 37 de ani pacientei sale minore de 13 ani

Potrivit informațiilor oferite, activitatea ilicită a unui grup de persoane implicate în circulația ilegală de droguri a fost investigată timp de un an. Astfel, a fost probat faptul implicării avocatului de 34 de ani în schema criminală.

Astfel, oamenii legii au percheziționat domiciliul bănuitului de unde au ridicat „o substanță cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog de tip „PVP”, folii de staniol și alte ustensile specifice de consumare a drogurilor, care aveau urme de utilizare”, precizează serviciul de presă al Procuraturii.

© Photo : Facebook / Emil GaiturSubstanțe narcotice depistate la domiciliul unui avocat
Avocat, implicat în circulația ilegală a drogurilor - Sputnik Moldova
Substanțe narcotice depistate la domiciliul unui avocat

Pentru perioada investigației, bănuitul este prezumat nevinovat, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale.

Fluxul de știri
0