Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin: Există peste 900 de propuneri de amendare a Constituției

© Sputnik / Алексей Дружинин / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин принял участие в расширенном заседании коллегии МВД РФ
Президент РФ В. Путин принял участие в расширенном заседании коллегии МВД РФ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Grupul de lucru pentru modificarea Constituției a primit peste 900 de propuneri de amendamente, a anunțat Vladimir Putin.

Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin, despre ”arma viitorului” - detalii
BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că au fost transmise peste 900 de propuneri de amendamente la Constituția Rusiei, care sunt serioase și substanțiale.

“Se lucrează foarte activ, potrivit informațiilor de care dispun, au fost transmite deja peste 900 de propuneri care sunt serioase și substanțiale și vizează toate aspectele vieții sociale și activității statului”, a spus Putin la întâlnirea cu grupul de lucru pentru pregătirea pachetului de amendamente la Constituție.

Președintele rus a menționat că propunerile au fost transmise din partea mai multor persoane și vizează cele mai importante probleme.

Fluxul de știri
0