Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin, despre ”arma viitorului” - detalii

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a vorbit despre ”arma viitorului”, care va asigura securitatea Rusiei pe termen lung.

CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Rusia va continua să-și modernizeze armata și flota introducând arme și echipamente moderne, a declarat președintele Vladimir Putin în cadrul unui concert al Ministerului Apărării cu prilejul la Apărătorul Zilei Patriei, informează RIA Novosti.

Șeful statului rus a menționat că autoritățile intenționează să consolideze în continuare potențialul forțelor strategice, să doteze toate tipurile de trupe cu cele mai noi arme, inclusiv cu sisteme laser și hipersonice, precum și cu sisteme de înaltă precizie.

După cum a subliniat președintele rus, multe tipuri de arme rusești nu au analog în lume.

"În cazul a mai multe tipuri de arme, iar aceasta este de fapt "arma viitorului", am trecut deja de la faza de testare la trecerea lor în dotare permanentă", a declarat Putin.

Potrivit lui Putin, toate aceste arme vor asigura securitatea Rusiei pe termen lung.

Fluxul de știri
0