Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Al cincilea caz de deces în Italia, provocat de coronavirus

© AFP 2024 / SAM YEHЧеловек в маске смотрит на модель коронавируса SARS в мэрии в Тайбэе
Человек в маске смотрит на модель коронавируса SARS в мэрии в Тайбэе - Sputnik Moldova
Abonare
Situația devine tot mai alarmantă în Italia din cauza răspândirii coronavirusului, dar și din cauza numărului de decese în creștere.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Al cincilea deces provocat de coronavirus a fost înregistrat astăzi în Italia. Presa italiană face referire la informațiile furnizate de şeful Protecţiei Civile, Angelo Borrelli, într-o conferinţă de presă.

Пассажир в защитной маске использует свой телефон - Sputnik Moldova
Societate
Alertă la hotar: Poliția de Frontieră, noi măsuri de protecție împotriva coronavirusului

Potrivit acestuia este vorba despre un bărbat de 88 de ani din Caselle Landi, Lombardia, al cărui deces a fost anunțat la câteva ore după ce un alt bărbat, de 84 de ani, a murit pe patul de spital.

Celelalte trei victime erau o femeie care a murit în provincia Cremona, un bărbat în vârstă de 78 de ani din Vo' Euganeo, în provincia Padova (în Veneto), şi o femeie de 77 de ani, în Codogno, căreia i s-a detectat prezenţa virusului în urma autopsiei.

Crește și numărul persoanelor infectate, până la această oră fiind de 219 persoane.

Potrivit informațiilor actualizate pe o hartă a coronavirusului, Italia este țara cea mai afectată din Uniunea Europeană.

Amintim, în țara noastră a fost declarată alertă de cod galben de risc de infecție cu coronavirus.

Fluxul de știri
0