Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă la hotar: Poliția de Frontieră, noi măsuri de protecție împotriva coronavirusului

© REUTERS / YARA NARDIПассажир в защитной маске использует свой телефон
Пассажир в защитной маске использует свой телефон - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră a Republicii Moldova anunță noi măsuri de protecție împotriva coronavirusului. Iată ce decizie a fost luată.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Încă un termoscaner a fost instalat un pe Aeroportul Internațional Chișinău, iar fiecare persoană care va traversa frontiera prin acest punct de trecere va fi supus testului de termometrie. 

Аэропорт - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus: Cum vor fi verificați pasagerii care intră în țară prin Aeroportul Chișinău

Poliția de Frontieră informează că persoanele înregistrate cu febră vor fi izolate în camere special amenajate și anunțată de urgență Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

Totodată, pentru protecția individuală a polițiștilor de frontieră, în punctele de trecere a frontierei au fost transmise mănuși, măști și soluții dezinfectante pentru mâini. Oamenii care revin în țară și care prezintă simptomatica bolii sunt rugați să contacteze de urgență Agenția Națională de Sănătate Publică la numărul de telefon  080012300.

Fluxul de știri
0