Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zinaida Greceanîi nu a participat la ședința cu Igor Dodon și Ion Chicu: Vezi motivul

© Sputnik / Miroslav RotariZinaida Greceanîi
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, nu a fost prezentă la ședința săptămânală cu șeful statului și premierul.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi efectuează o vizită de lucru în Republica Armenia, la invitația Președintelui Adunării Naționale a acestei țări, Ararat Mirzoian.

Conducerea statului la Conferința internațională dedicată împlinirii a 25 de ani de la înființarea Curții Constituționale - Sputnik Moldova
Politică
Dodon și Greceanîi, despre rușinea prin care a trecut Curtea Constituțională în 2019

Cei doi oficiali vor avea o întrevedere bilaterală după care Greceanîi va participa la întâlnirea în format extins a delegațiilor parlamentare din Moldova și Armenia.

Zinaida Greceanîi va avea o întrevedere cu Sanctitatea Sa Karekin al II-lea, Catolicos și Patriarh Suprem al Tuturor Armenilor, cu președintele Republicii Armenia Armen Sarkisian, dar și cu prim-ministrul Armeniei Nikol Pașinian.

Pe agenda de lucru a delegației Moldovei care se află în Armenia este și vizita la un important agent economic din Erevan, precum și la Institutul de manuscrise antice ”Matenadaran”.

Republica Moldova şi Republica Armenia au stabilit relații diplomatice la 18 iulie 1992.

Fluxul de știri
0