Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă: Și-a omorât soția cu o cruzime de neimaginat

© Sputnik / Rodion ProcaСообщение о бомбе в банке Кишинева
Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Caz terifiant într-o localitate din raionul Strășeni. Un bărbat a fost reținut după ce a comis o crimă oribilă.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. O femeie de 41 de ani a murit în chinuri groaznice în după amiaza zilei de duminică. Cazul a fost anunțat la 112 chiar de soțul acesteia, care a spus că femeia a decedat după ce ar fi căzut și s-ar fi lovit de un cuțit.

Bătaie - Sputnik Moldova
Societate
Crimă cumplită la Vulcăneşti – bărbat bătut cu cruzime şi ars de viu

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni a comunicat pentru Sputnik Moldova că oamenii legii au stabilit că femeia din localitatea Dolna, raionul Strășeni a murit după ce soțul acesteia i-a aplicat două lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea gâtului. Nenorocirea s-a produs în stradă, în apropierea domiciliului acestora, după care bărbatul a târât-o într-un șopronul de lângă poarta gospodăriei.

Cei doi soți, bărbatul de 43 de ani și femeia de 41 de ani, erau în proces de divorț, iar ieri între ei s-ar fi iscat o ceartă care a dus la această tragedie. 

În urma leziunilor primite femeia a decedat pe loc. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul vinovat de comiterea infracțiunii a fost reținut pentru 72 ore.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Fluxul de știri
0