Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă cumplită la Vulcăneşti – bărbat bătut cu cruzime şi ars de viu

© Sputnik / Владимир Воронин / Accesați arhiva multimediaBătaie
Bătaie - Sputnik Moldova
Abonare
Sfârşit cumplit pentru un bărbat care a fost bătut cu bestialitate şi incendiat pe când mai era în viaţă. Instanţa l-a condamnat pe unul dintre ucigaşi la 22 de ani de ani de puşcărie.

CHIŞINĂU, 18 feb – Sputnik. Procuratura UTA Găgăuzia a reuşit să demonstreze vina unui locuitor al oraşului Vulcăneşti pentru patru capete de acuzare: răpirea unei persoane, omor intenționat, trecerea ilegală a frontierei de stat și huliganism agravat. Instanţa l-a condamnat pe acesta la 22 de ani de închisoare.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
L-a bătut până și-a dat ultima suflare: Detalii cutremurătoare
Crima a avut loc în aprilie 2015, într-o locuință din orașul Vulcănești. Inculpatul, împreună cu alți patru complici, au bătut crunt, cu un lanț și o rangă metalică, un bărbat, cu care au consumat împreună alcool. Ulterior, agresorii au urcat victima în portbagajul unei mașini și s-au deplasat în afara orașului, unde au continuat să-i aplice lovituri cu o deosebită cruzime. Mai apoi, bestiile l-au incendiat pe bărbat, chiar dacă el mai dădea semne de viață.

Potrivit probatoriului, aceștia și-au continuat cheful până cadavrul a ars complet, iar a doua zi, au adunat rămășițele carbonizate și le-au aruncat într-o fântână pe un câmp.

Imediat după crimă, inculpatul a părăsit teritoriul țării, fiind anunțat în căutare internațională. În vara anului trecut el a fost reținut în Ucraina și extrădat în Republica Moldova pentru a fi tras la răspundere penală. La sfârşitul anului, procurorii l-au deferit justiției, iar de curând acesta şi-a aflat pedeapsa.

În afară de cei 22 de ani de închisoare, inculpatul va fi obligat să achite în folosul succesorului părții vătămate un prejudiciu moral și material de 50 mii lei. În plus, el va achita în contul statului și cheltuieli judiciare, în sumă de 24 mii lei. Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

De menţionat că ceilalți patru complici au fost reținuți și deferiți justiției imediat după crimă, fiind condamnați atunci la 22, 23 și 24 ani închisoare, cel de-al patrulea primind detențiune pe viață.

  • Urmărește-ne pe rețelele de socializare:|Facebook |Twitter |VK|Odnoklassniki |Instagram
  • Accesaţi aplicaţiile mobile pentru iPhone și <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sputniknews.sputnik" target="_blank" rel="noopener
Fluxul de știri
0