Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cadavru în stare de putrefacție găsit de doi copii: Ce spune poliția

© SputnikClădire părăsită
Clădire părăsită - Sputnik Moldova
Abonare
Doi copii din Chișinău au avut parte de o „surpriză” mai mult decât neplăcută în timp ce se jucau în apropierea unei construcții părăsite.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Un cadavru în stare de putrefacție a fost depistat ieri în interiorul unei construcții părăsite de pe strada Nicolae Testemițeanu din Capitală.

Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă: Și-a omorât soția cu o cruzime de neimaginat

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a spus că cadavrul a fost descoperit de doi copii, care se jucau în acel loc.

Potrivit primelor informații, în urma examinării de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, iar decesul a survenit aproximativ cu 1,5 - 2 luni în urmă. Corpul neînsuflețit a fost dus la Centrul de Medicină Legală unde urmează a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, iar polițiștii întreprind toate măsurile în vederea identificării cadavrului.

Fluxul de știri
0