Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteorologii schimbă foaia: Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

© Sputnik / Yana ZaharovaСолнце зимой
Солнце зимой - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii moldoveni prognozează pentru astăzi temperaturi generoase, de până la 10 grade Celsius. Mâne însă locuitorii din nordul țării ar putea avea parte de o surpriză.

CHIȘINĂU, 20 feb – Sputnik. Și astăzi vom avea o zi deosebit de caldă pentru intervalul în care ne aflăm. Valorile termice maxime vor oscila în țară între +8 și +10 grade Celsius. Temperaturile nocturne vor coborî ușor sub pragul înghețului. În sudul țării sunt prognozate precipitații slabe.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru următoarele 7 zile
Meteorologii schimbă foaia: Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

Ziua de vineri se anunță însă cu surprize. Chiar dacă valorile termice vor rămâne aceleași, în nordul țării sunt așteptate precipitații care ar putea trece în lapoviță. De câțiva fulgi locuitorii din nordul țării ar putea avea parte și sâmbătă.

Totuși, vremea va fi deosebit de caldă în continuare, astfel că săptămâna viitoare temperaturile ar putea crește și până la +13..+15 grade Celsius. Precipitații sunt prognozate doar în nordul țării.

Fluxul de știri
0