Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident în orașul Căușeni: O motocicletă s-a ciocnit cu un automobil - Video

© Sputnik / Miroslav RotariAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Imprudența unor șoferi a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie la Căușeni. Doi tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier.

CHIȘINĂU, 20 feb - Sputnik. O motocicletă și un autoturism s-au ciocnit violent pe o stradă din orașul Căușeni, iar în urma impactului un tânăr de 19 ani și o minoră de 13 ani ai ajuns la spital. Un martor a filmat imagini de la fața locului și le-a postat pe o rețea de socializare.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Resepciuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că automobilul marca Volkswagen, la volanul căreia se afla o femeie de 61 de ani a efectuat un viraj la stânga. Șoferița nu a ținut cont de marcajul rutier care interzicea manevra. În acel moment, un motociclist a încercat să efectueze o depășire periculoasă. În aceste condiții, coliziunea a fost inevitabilă. 

În urma accidentului, tinerii care se aflau pe motocicletă au fost răniți și au fost transportați la spital. Niciunul dintre șoferi nu se afla în stare de ebrietate, precizează poliția.

Fluxul de știri
0