Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PSRM, apel către ACUM: Iată ce îi solicită

© Sputnik / Miroslav RotariPSRM
PSRM - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Socialiștilor din Moldova răspunde acuzațiilor mai multor reprezentanți ai blocului ACUM aduse PSRM.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Toate acuzațiile pe care le aduc zilnic reprezentanții blocului ACUM față de Partidul Socialiștilor sunt false și nu fac decât să bage spaimă în cetățeni.

PSRM  - Sputnik Moldova
Politică
Politica externă a țării, în viziunea PSRM: Declarație propusă parlamentului - Video

De această părere sunt reprezentanții partidului Socialiștilor, care au decis să răspundă acuzațiilor în cadrul unui briefing de presă. Potrivit lui Vlad Batrîncea, socialiștii niciodată nu au insistat pe discuții legate de limbă, istorie și, cu atât mai mult, pe federalizare.

Mai mult, deputatul spune că atunci când s-a negociat acordul PSRM/ACUM, anume socialiștii au insista pe proiectele sociale, majorările de salarii, indexarea de pensii de două ori pe an, iar cei din blocul ACUM ar fi spus de fiecare dată că nu sunt bani.

„De fiecare dată găseați pretexte ca să nu faceți acest lucru și e culmea ca să ieșiți acum în presă și ne învinuiți că indexarea de două ori pe ani este puțin. Da, este puțin, dar voi în general spuneați că bani nu sunt”, a declarat deputatul socialist.

În context, deputații PSRM au făcut un apel foștilor colegi de coaliție să nu lanseze „falsuri și minciună”.

Fluxul de știri
0