Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul de interne, la raport în fața prim-ministrului: Iată motivul

© Sputnik / Miroslav RotariPavel Voicu
Pavel Voicu  - Sputnik Moldova
Abonare
Șirul ședințelor lărgite ale Colegiilor ministerelor continuă. În această dimineață, Ministerul de Interne va prezenta raportul de activitate pentru 2019.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Raportul de activitate al Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2019 va fi prezentat în cadrul ședinței lărgite a Colegiului MAI.

Ședință comună a membrilor Cabinetului de miniștri cu conducătorii APL de nivelul II - Sputnik Moldova
Societate
Miniștrii din guvernele Filip și Sandu sunt invitați la ședințele cabinetului Chicu

Totodată, ministrul de Interne, Pavel Voicu, va informa despre prioritățile și Planul de acțiuni pentru anul 2020. Ședința lărgită are loc în această dimineață cu începere de la 09:45 și este cea de-a treia de acest fel.

Înainte de prima întrunire, care a avut loc la Ministerul Finanțelor, premierul Ion Chicu a anunțat că sunt invitați să asiste analiști, jurnaliști, dar și membrii guvernelor precedente.

Ultima ședință din luna februarie a Colegiilor ministerelor  se va desfășura la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, pe 25 februarie, la ora 09:00.

Fluxul de știri
0