Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Miniștrii din guvernele Filip și Sandu sunt invitați la ședințele cabinetului Chicu

© Photo : Guvernul Republicii Moldova / Direcţia comunicare și protocolȘedință comună a membrilor Cabinetului de miniștri cu conducătorii APL de nivelul II
Ședință comună a membrilor Cabinetului de miniștri cu conducătorii APL de nivelul II - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a anunțat că, începând de astăzi, se vor desfășura ședințe lărgite ale Colegiilor ministerelor, la care sunt invitați analiști, jurnaliști, precum și membrii guvernelor precedente.

CHIȘINĂU, 3 feb – Sputnik. Bilanțul anului 2019, planurile și provocările pentru 2020 vor fi discutate în cadrul ședințelor lărgite ale Colegiilor ministerelor, a anunțat prim-ministrul Ion Chicu, după întrevederea cu președintele țării și președintele Parlamentului.

АЗС - Sputnik Moldova
Politică
Ion Chicu: Prețurile la carburanți vor fi plafonate din nou de către ANRE

Prima ședință de acest fel începe astăzi, la ora 10:00, la Ministerul Finanțelor, unde a fost invitată și fostul ministru al Finanțelor din Guvernul Sandu, Natalia Gavrilița. Chicu a mai spus că toți miniștrii din guvernele Filip și Sandu vor primi invitații ca să participe la astfel de ședințe.

Următoarea ședință lărgită va avea loc la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, pe 11 februarie, la ora 09:00. La Ministerul Afacerilor Interne o astfel de ședință se va desfășura pe 18 februarie, la ora 10:00. Cei care doresc să participe la ședința lărgită a colegiului Ministerului Educației, Culturii și Cercetării sunt așteptați pe 25 februarie, la ora 09:00.

Ioniță prezice zile grele Guvernului Chicu dacă nu se împrumută de la străini – Detalii>>>

În martie, prima ședință lărgită va fi organizată la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (03 martie, ora 09:00). Ședințe similare se vor desfășura și în data de 10 martie, la ora 09:00, la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în data de 24 martie (ora 09:00) - la Ministerul Economiei și Infrastructurii, iar pe 31 martie vor avea loc două ședințe - una la Ministerul Justiției și alta la Ministerul Apărării.

Fluxul de știri
0