Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul va primi ajutor și de la Tel Aviv: Unde și cum se vor implica israelienii

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Chișinăului s-a întâlnit astăzi cu primarul orașului Tel Aviv. Iată ce subiecte au abordat cei doi oficiali.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Acordul de înfrățire semnat de Chișinău și Tel Aviv în anul 2000 va fi reînnoit, informează primarul Capitalei, Ion Ceban.

Bloc locativ - Sputnik Moldova
Societate
Urbaniști din România vor ajuta la realizarea Planului General al Chișinăului

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul-șef spune că un plan comun de activități urmează a fi realizat de primăriile celor două orașe.

Totodată, specialiștii din Tel Aviv au venit cu propunerea de a ajuta Primăria Chișinău în efectuarea expertizelor pe diverse domenii, dar și realizarea proiectelor concrete în administrația publică locală, infrastructură, mediul de afaceri, medicină.

Subiectele au fost abordate în cadrul întrevederii primarului Chișinăului Ion Ceban cu primarul orașului Tel Aviv din Israel, Ron Huldai.

De menționat, zilele acestea, Ion Ceban participă la Forumul Internațional al Urbaniștilor, care se desfășoară în Israel și la care participă peste 100 de primari din mai multe țări ale lumii.

Fluxul de știri
0