Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii despre explozia din sectorul Râșcani - ce spune premierul Ion Chicu

© Sputnik / Osmatescopoză simbol
poză simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a oferit detalii despre explozia produsă în această dimineață în sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. După întrevederea din această dimineață a premierului cu șeful statului și președintele Parlamentului, Ion Chicu a ieșit în fața presei.

poză simbol - Sputnik Moldova
Societate
Explozie într-un apartament din Capitală: Pompierii au găsit cadavrul unui bărbat

Oficialul a fost întrebat de jurnaliști dacă Guvernul va susține familia bărbatului decedat dimineață în urma unei explozii produse într-un apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Moscovei.

”M-a informat ministrul de Interne dimineață. Este un caz de suicid. Persoana respectivă, din păcate, și-a pus capăt zilelor. A deschis robinetul buteliei de gaz. A fost o explozie locală, vecinii nu au fost afectați. Persoana a decedat nu din cauza exploziei, ci din cauza electrocutării. În ceea ce privește suportul, vom discuta. Avem toate mecanismele pentru a acorda suportul”, a precizat Ion Chicu. 

Explozia s-a produs dimineață într-un apartament situat la etajul șapte al unui bloc de pe bulevardul Moscova. În urma deflagrației, în locuință s-a declanșat un incendiu. 

Pompierii au intervenit cu două autospeciale și au forțat ușa locuinței ca să intre în interior. Într-una dintre cele trei camere ale apartamentului a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 65 de ani. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de către organele de drept. 

Fluxul de știri
0