Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explozie într-un apartament din Capitală: Pompierii au găsit cadavrul unui bărbat

© Sputnik / Osmatescopoză simbol
poză simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că în această dimineață s-a produs o deflagrație într-un apartament situat într-un bloc din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 17 feb -Sputnik. O explozie puternică s-a produs dimineață într-un apartament situat la etajul șapte al unui bloc de pe bulevardul Moscova. În urma deflagrației, în locuință s-a declanșat un incendiu. 

Imagine simbol: Incendiu  - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu în sectorul Râșcani al Capitalei: Un apartament în flăcări

Pompierii au intervenit cu două autospeciale și au forțat ușa locuinței ca să intre în interior. Într-una dintre cele trei camere ale apartamentului a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 65 de ani.

Deocamdată nu se cunoaște dacă moartea a survenit din cauza exploziei sau dintr-un alt motiv. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de către organele de drept. 

Pompierii au reușit să prevină extinderea incendiului, astfel încât să nu fie afectate alte apartamente din scara blocului. 

Fluxul de știri
0