Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu în sectorul Râșcani al Capitalei: Un apartament în flăcări

© Sputnik / Miroslav RotariImagine simbol: Incendiu
Imagine simbol: Incendiu  - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat două autospeciale.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Un incendiu a izbucnit în sectorul Râșcani al Capitalei. O cameră dintr-un apartament de la etajul trei al unui bloc de locuit a luat foc. Informaţia a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.

Пожар - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu în Chișinău: Imobil distrus de flăcări și victime transportate la spital – Foto

”În dupa amiaza zilei de 11 februarie, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați despre un incendiu care a izbucnit pe strada Florica Niță 2 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:51. Potrivit datelor IGSU, flăcările au cuprins un apartament cu trei camere de la etajul 3 într-un bloc locativ cu cinci nivele”, a precizat pentru Sputnik Moldova Liliana Pușcașu. 

La fața locului au intervenit două echipaje de intervenție inclusiv o autoscară. Salvatorii au reușit să localizeze arderea la ora 15:34, astfel evitând răspândirea focului spre apartamentele vecine. Mai mult, în timpul intervenției, salvatorii IGSU au evacuat dintr-un apartament de la etajul 4 un minor care a rămas singur în casă și risca să se intoxifice cu fum. În urma incendiului au fost afectate mai multe bunuri materiale din interiorul o unei camere, dar și cele de pe balcon.

Nicio persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează să fie stabilite ulterior. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferi. 

Fluxul de știri
0