Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un deputat moldovean trăiește o tragedie: I-a murit copilul într-un hotel din Iași

© Sputnik / Miroslav RotariПроисшествия
Происшествия - Sputnik Moldova
Abonare
Presa de peste Prut scrie că femeia a dormit cu copilul, care avea doar şase luni, în acelaşi pat şi, cel mai probabil, în timpul nopţii ar fi stat peste el.

CHIȘINĂU, 16 feb – Sputnik. Cazul a avut loc astăzi noaptea, iar tragedia ar fi fost anunţată, prin apel la 112, în jurul orei 4.

Istanbul - Sputnik Moldova
Sorin Pleșca, cel care și-a ucis în primăvară fratele, consul în Turcia?
Autoritățile române de la Iași au inițiat o anchetă. Deocamdată nu este clar care va fi încadrarea acuzației: ucidere din imprudență sau ucidere din culpă.   

Antena3.ro scrie că tatăl bebeluşului mort ar fi deputatul moldovean Angel Agache, care are 44 de ani.

Contactat telefonic de reporterii Bună Ziua Iași, deputatul moldovean Anghel Agache a refuzat să comenteze tragedia produsă în această dimineață.

„Nu pot vorbi, vă rog să mă înțelegeți“, le-a spus jurnaliștilor de peste Prut, extrem de afectat, deputatul moldovean.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași a declarat pentru Sputnik că echipajul medical de intervenție a confirmat decesul copilului, iar cauza urmează a fi stabilită în urma necropsiei.

Cine este Anghel Agache

Anghel Agache este deputat pe listele Partidului Democrat din Moldova (PDM), după ce anterior, din 2009, a mai deținut mandate de parlamentar pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM).

Anghel Agache s-a născut pe 13 august 1976, în Telenești. Potrivit biografiei sale publice, pe 11 noiembrie 2011, Angel Agache s-a căsătorit cu Elena Becciev, fiica directorului de atunci al întreprinderii municipale „Apă-Canal Chișinău”, Constantin Becciev.

Din date deschise se mai cunoaște că Anghel Agache are un fiu din altă căsnicie, ce locuiește în Sankt Petersburg, Rusia.

Fluxul de știri
0