Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Elogiu campioanei: Sportiva Anastasia Nichita a fost felicitată de președintele Igor Dodon

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon a felicitat-o pe Anastasia Nichita
Președintele Igor Dodon a felicitat-o pe Anastasia Nichita - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului Igor Dodon a felicitat-o pe sportiva Anastasia Nichita, care a obținut medalia de aur la Campionatul European de Lupte Libere.

CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. După ce a devenit campioană europeană printre senioare, moldoveanca Anastasia Nichita, în vârstă de 20 de ani, a primit un mesaj din partea președintelui țării, Igor Dodon. 

Vieru Denis - Sputnik Moldova
Sport
Alegerea a fost făcută: Cine este cel mai bun sportiv din Capitală

”Felicitări sportivei noastre Anastasia Nichita, care în competiție dificilă a obținut victoria la Campionatul European de Lupte și va aduce acasă Medalia de Aur. Ne mândrim cu sportivii moldoveni, iar fiecare izbândă, fiecare trofeu și titlu înalt ne convinge o dată în plus cât de important este să susținem sportul”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit Comitetului Național Olimpic,  eleva lui Tudor Cârlan a fost condusă cu 2-4 până în ultimele secunde. Pe locul doi s-a clasat bulgăroaica Bilyana Dodova, iar pe locul trei - ucraineanca Anhelina Lysak.

Fluxul de știri
0