Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova: Armele pentru insurgenții din Idlib sunt aduse din Turcia

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaJenderes village in Afrin Canton in the north of Syria after aircraft and artillery shelling by the Turkish Armed Forces
Jenderes village in Afrin Canton in the north of Syria after aircraft and artillery shelling by the Turkish Armed Forces - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Situația din provincia siriană Idlib este agravată de aducerea armelor și munițiilor din Turcia cu care sunt înarmați insurgenții.

BUCUREȘTI, 13 feb – Sputnik. Situația din provincia siriană Idlib este agravată de introducerea din Turcia a armelor și munițiilor, care sunt destinate insurgenților, a declarat miercuri Ministerul Apărării al Rusiei.

Ситуация на границе Турции и Сирии - Sputnik Moldova
Turcia trimite trupe speciale în Idlib
Potrivit militarilor ruși, motivul agravării au devenit atacurile teroriștilor, înregistrate de Rusia și Turcia, asupra regiunilor pașnice ale Siriei, care provoacă măsuri de răspuns ale trupelor guvernamentale.

“Anume de pe urma provocărilor în zona de deescaladare în Idlib, grupările teroriste, care se acoperă cu un “scut viu” de focurile de răspuns ale trupelor guvernamentale, au de suferit civilii. Situația este tensionată și de introducerea în zona de deescaladare, prin frontiera turco-siriană, a armelor și munițiilor, precum și de pătrunderea coloanelor de blindate și trupe pe teritoriul provinciei siriene Idlib”, se spune în comunicatul autorităților ruse.

Fluxul de știri
0