Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ziua dragostei: Cum sărbătoresc moldovenii și câți bani sunt dispuși să cheltuiască

Abonare
În luna februarie, mulți moldoveni sărbătoresc ziua dragostei, fie pe 14 februarie de Ziua Îndrăgostiților, fie pe 24 februarie de Dragobete.

Pentru că suntem în ajunul zilei de 14 februarie, am ținut să aflăm de la îndrăgostiți cum își vor petrece sărbătoarea și câți bani sunt dispuși să scoată din buzunare pentru a-și surprinde persoanele iubite.

Unii moldoveni consideră că, de fapt, dragostea trebuie manifestată în fiecare zi, indiferent dacă este sau nu o sărbătoare specială.

-De fapt ziua îndrăgostiților e în fiecare zi, nu neapărat să sărbătorim într-o zi anumită a anului, a spus o tânără.
- 14 februarie trebuie să fie în fiecare zi în suflet, indiferent de cadouri sau de gestul de atenție, trebuie să existe stimă și respect în fiecare zi, indiferent de sărbătoare, nu doar de 14 februarie sau 8 martie, a răspuns un bărbat.

Urmăriți reportajul video realizat de Sputnik Moldova și veți afla ce cadouri preferă moldovenii, dar și câți bani sunt gata să scoată din buzunare pentru a impresiona cele mai dragi persoane.

Fluxul de știri
0