Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii din culise: Dezvăluiri exclusive făcute de interpreta Cleopatra Stratan

© Photo : Facebook / Cleopatra StratanCleopatra Stratan
Cleopatra Stratan - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un interviu exclusiv pentru Sputnik Moldova, frumoasa interpretă Cleopatra Stratan a oferit detalii curioase despre lansarea noii sale piese și videoclip, despre relația cu părinții săi, dar și despre planurile de viitor pe care le are.
Detalii din culise: Dezvăluiri exclusive de la interpreta Cleopatra Stratan

Recent, interpreta Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă care se intitulează "La ușa mea". În videoclip tânăra apare într-o rochie care are un decolteu adânc. Chiar dacă mulți s-au obișnuit cu imaginea interpretei de fetiță cuminte, în videoclip tânăra este de nerecunoscut - o domnișoară în toată legea.

Videoclipul piesei a fost regizat de moldoveanul Roman Burlaca, iar versurile îi aparțin chiar interpretei. Lansarea a avut loc în premieră, la o televiziune din România, acum două zile.

"Este un rol pe care l-am jucat: atitudinea, vestimentația, gesturile – toate acestea nu au nicio tangență cu ceea ce sunt eu în viața de zi cu zi. Deja am primit multe feedback-uri pozitive și m-am bucurat să văd că lumea apreciază această piesă. Abia așteptam să o lansez", a declarat interpreta.

Întrebată despre tăticul său, Pavel Stratan, cel care de fapt i-a plămădit existența scenică, dacă se implică și acum în creațiile sale, tânăra a răspuns ferm:

"Tati întotdeauna se implică în ceea ce fac și lansez. Prima părere este al lui. Mereu ne consultăm și îmi place această chestie: mereu am făcut-o și am să fac. Încercăm să găsim de fiecare dată avantajele și dezavantajele pentru a ajunge la un numitor comun", a relatat Cleopatra.

Cât despre mămica sa Rodica, care apare extrem de rar în public, Cleopatra spune că este cea mai bună mamă din lume și cea mai bună prietenă a sa.

"Îi iubesc și îi respect foarte mult pe părinții mei. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat așa părinți frumoși și buni ca ei", a spus tânăra interpretă.

Cleopatra a mai povestit că are planuri mărețe de viitor. După ce va susține examenele de Bac la Chișinău, tânăra va pleca la București, acolo unde își vede realizat un alt vis.

"Îmi doresc să fac teatru. Cred că voi combina foarte bine arta teatrală și muzica", a punctat ea.

Mai multe detalii despre viața și activitatea tinerei interprete aflați din fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0