Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Veste bună pentru consumatorii Termoelectrica: A fost lansat un număr unic de contact

© Sputnik / OsmatescoTermoelectrica
Termoelectrica - Sputnik Moldova
Abonare
Veste bună pentru consumatorii Termoelectrica. Instituția pune la dispoziție un instrument care va facilita accesul utilizatorilor la informație.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. Consumatorii Termoelectrica vor putea transmite indicii curenți ai contorului apelând un număr scurt de telefon. Instituția lansează numărul unic de contact al Serviciului Call-Center – 1300.

Astfel, informațiile despre modul de achitare a facturii, datorii sau contractare, facturare, deconectări, lucrări și avarii - toate vor fi oferite de operatorii serviciului Call-Center.

Termoelectrica - Sputnik Moldova
Societate
Termoelectrica a deschis un ghișeu unic pentru consumatori

Totodată, apelând la numărul scurt 1300, consumatorii Termoelectrica vor putea sesiza scurgerile și/sau problemele de calitate.

Potrivit unui comunicat de presă al Termoelectrica, serviciul Call-Center funcționează prin intermediul unei aplicații robotizate care este disponibilă în limbile română și rusă. Aceasta divizează informațiile oferite în mai multe domenii de interes.

Pentru consultații suplimentare există posibilitatea de a lua legătura cu un operator.

Paralel cu numărul scurt 1300 al Serviciului Call-Center rămâne activ și numărul de telefon 022 447 447, precum și numărul de Viber: 069-444-144 (disponibil pentru text, imagini foto și video) pentru raportarea problemelor tehnice, toate disponibile 24 din 24 de ore.

Fluxul de știri
0