Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Termoelectrica a deschis un ghișeu unic pentru consumatori

© Photo : Termoelectrica Termoelectrica
Termoelectrica - Sputnik Moldova
Abonare
Consumatorii Termoelectrica nu vor mai pierde timpul la cozi pentru a beneficia de serviciile instituției. Aceștia vor fi deserviți la Centrul Comercial pentru deservire și relații cu consumatorii.

CHIȘINĂU, 29 ian – Sputnik. Înregistrarea cererilor de conectare/deconectare, încheierea și/sau modificarea contractelor de parteneriat privind conectarea la SACET, eliberarea/coordonarea proiectelor și a documentației tehnice, dar și de alte servicii vor beneficia consumatorii Termoelectrica care vor apela Centrul Comercial al instituției, inaugurat astăzi.

апэ-канал  - Sputnik Moldova
Gata cu cozile la ghișeele „Apă-Canal Chişinău”

Centrul dispune de un ghișeu unic, la care un singur operator va presta servicii pentru consumatori, dar și alte cinci ghișee unde vor putea fi deserviți clienții conform sectorului din care fac parte. Termoelectrica anunță că la cele cinci ghișee din cadrul Centrului consumatorii vor primi consultanță juridică, servicii legate de contractare, facturare, etc.

Centrului Comercial al Termoelectrica va activa cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 08:00 și 17:00, cu pauză de masă între orele 12:00-13:00.

Fluxul de știri
0