Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce s-a întâmplat cu o studentă din China diagnosticată în Rusia cu coronavirus

© AFP 2024 / Nicolas AsfouriКитаянка в защитной маске
Китаянка в защитной маске - Sputnik Moldova
Abonare
O studentă chineză, diagnosticată anterior cu coronavirus, a fost externată dintr-un spital din regiunea rusă Tiumen, unde a primit tratament și a reușit să învingă boala.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Informația despre vindecarea studentei din China a fost confirmată de șefa departamentului de sănătate din Tiumen, Inna Kulikova, anunță RIA Novosti

Житель Гонконга использует пластиковую бутылку в качестве маски, чтобы защититься от коронавируса - Sputnik Moldova
Victimele coronavirusului: Numărul morţilor în China creşte dramatic

”Toate investigațiile de laborator au arătat că tânăra este sănătoasă. Astăzi ea a fost externată”, a menționat sursa citată. 

Menționăm ca la sfârșitul lunii ianuarie o studentă chineză înmatriculată la o universitate din Tiumen, care tocmai se întorsese din China, a fost izolată, întrucât o angajată a căminului studențesc în care locuia a observat că prezintă simptome ale coronavirusului. Au fost izolați și toți cei care au intrat în contact cu studenta din China. În urma investigațiilor, s-a confirmat că tânăra este contaminată.

Potrivit ultimelor date, numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit de coronavirus a ajuns la 43.138 de persoane. Au murit din cauza virusului ucigaș 1.018 oameni. Între timp însă aproape 4.300 de persoane au reușit să învingă boala.

Fluxul de știri
0