Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce a făcut la frontieră un bărbat căutat de cinci ani de poliție - Video

© Photo : Ion StrungaruPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Un moldovean căutat de câțiva ani de autorități a fost reținut în timp ce încerca să intre în țară ocolind punctele de trecere a frontierei.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Un bărbat căutat de cinci ani de forțele de ordine din Moldova a încercat să se întoarcă în țară traversând frontiera ilegal.

Угловая шлифовальная машина - Sputnik Moldova
Societate
Incendiar: Vezi ce fac vameșii și polițiștii de frontieră dintr-un BMW X6- Video
El a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să ocolească punctul de trecere a graniței Briceni-Rossoșani. Bărbatul nu deținea niciun act de identitate și le-a spus polițiștilor că tocmai a fost eliberat dintr-un penitenciar din Ucraina.

Pentru confirmarea identității, bărbatul a fost escortat la poliție. S-a stabilit că acesta este locuitor al satului Bezeda din raionul Briceni și are 29 de ani.

Mai mult, pe numele lui a fost deschis acum cinci ani un dosar penal, fiind căutat de către Inspectoratul de Poliție Briceni pentru a fi tras la răspundere. 

Bărbatul riscă acum până la doi ani de închisoare, muncă neremunerată în folosul comunității și o amendă de până la 37.500 de lei. 

Fluxul de știri
0