Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiar: Vezi ce fac vameșii și polițiștii de frontieră dintr-un BMW X6- Video

CC0 / Pixabay / Bru-nO / Угловая шлифовальная машина
Угловая шлифовальная машина - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Serviciului Vamal și ai Poliției de Frontieră au descoperit aproximativ 100 de mii de țigarete, dosite într-un automobil de lux de marca BMW X6.

CHIȘINĂU, 17 dec - Sputnik. Vameșii și polițiștii de Frontieră au reușit să combată o tentativă de contrabandă cu țigări.

Astfel, în urma unor informații operative, la postul vamal Leușeni a fost supus controlului un automobil de lux de model BMW X6, la volanul căruia se afla o cetățeancă a României.

În  cadrul controlului a fost antrenat și câinele specializat al Serviciului Vămii care a semnalat prezența produselor din tutun în mai multe spații ale mijlocului de transport.

Astfel, a fost luată decizia de a demonta unele părți ale mașinii. Vameșii au ridicat peste 97 000 de țigarete de diferite branduri care nu aveau acte de proveniențe. Acestea erau ascunse în spații improvizate din aripile mașinii, podea, praguri, portbagaj, panou și lonjeroanele din spate ale autovehiculului.

La volanul unității de transport se afla o cetățeancă a României în vârstă de 55 de ani, domiciliată în orașul Iași. Țigările urmau să fie comercializate în țara vecină. Marfa de contrabandă și mijlocul de transport au fost ridicate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal pentru continuarea cercetărilor și tragerea la răspundere a persoanelor implicate, în conformitate cu legislația în vigoare.

Fluxul de știri
0