Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu în Chișinău: Imobil distrus de flăcări și victime transportate la spital – Foto

CC0 / Pixabay / skeeze / Пожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
O casă la sol din cartierul Petricani al orașului Chișinău a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. Cinci persoane au fost evacuate de salvatori din interiorul locuinței, iar două au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Imobilul a fost afectat puternic.

CHIȘINĂU, 26 ian – Sputnik. Două persoane evacuate dintr-o casă cuprinsă de flăcări - un bărbat de 54 de ani și o femeie de 77 de ani – au fost transportate de urgență la spital, la începutul acestei zile, după ce s-au intoxicat cu produse de ardere.

Salvatorii au evacuat cinci persoane din locuința de pe strada Petricani, 46, dar trei nu au avut, deocamdată, nevoie de spitalizare. 

Incendiu - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu teribil la Călărași: Un „Mercedes” și alte bunuri distruse – Foto

Incendiul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul casei, iar acoperișul locuinței a fost distrus complet de flăcări.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Apelul despre incendiu a fost înregistrat de Serviciul 112 cu trei minute înainte de miezul nopții, la 23:57.

Trei echipaje de salvatori au ajuns la fața locului și au reușit localizarea arderii către orele 00:39, astfel fiind evitată răspândirea focului.

Fluxul de știri
0