Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Văcarul care și-a bătut colegul cu deosebită cruzime a fost reținut - Detalii șocante

© Sputnik / Vitaliy Belousov / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Văcarul care și-a bătut colegul de muncă cu deosebită cruzime a fost reținut în satul Hagimus, raionul Căușeni.

CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Văcarul, în vârstă de 35 de ani, din satul Sălcuţa, raionul Căuşeni, suspectat că şi-a bătut crunt noul coleg de muncă a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta a fost găsit de oamenii legii în satul Hagimus, raionul Căușeni. El ar fi ajuns în localitate pe jos.

La această oră văcarul este interogat de oamenii legii. Deocamdată nu se cunoaște din ce motiv și-a bătut cu atâta cruzime colegul de muncă. În acest caz a fost pornit un dosar penal. Pedeapsa văcarului va fi stabilită în funcție de evoluția stării de sănătate a colegului pe care l-a bătut. Medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a acestuia.

Стадо колхоза Пограничник на пастбище. МССР, 1972 год. - Sputnik Moldova
Societate
Un văcar a ajuns în comă după o bătaie cu colegul de muncă: Ce nu au împărțit

Amintim că în data de 8 ianuarie Politia din Căușeni a fost alertată în legătură cu o persoană însângerată, aflată în staulul de vite din localitatea Sălcuța, raionul Căușeni. A fost stabilit că la această stână muncea ca văcar, de mai mult timp, un bărbat de 35 de ani. Victima, un bărbat de 45 de ani, muncea aici de câteva zile.

Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar văcarul de 35 de ani l-a bătut cu deosebită cruzime pe colegul de muncă. Bărbatul de 45 de ani a fost internat în stare critică la spital. Acesta a suferit o lovitură puternică la cap şi a intrat în comă cerebrală. 

Fluxul de știri
0