Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un văcar a ajuns în comă după o bătaie cu colegul de muncă: Ce nu au împărțit

© Sputnik / Фред Гринберг / Accesați arhiva multimediaСтадо колхоза "Пограничник" на пастбище. МССР, 1972 год.
Стадо колхоза Пограничник на пастбище. МССР, 1972 год. - Sputnik Moldova
Abonare
Un văcar a ajuns în comă cerebrală la spital după ce s-a bătut cu un cioban. Agresorul a reușit să fugă, iar Poliția în caută.

CHIȘINĂU, 9 feb - Sputnik. O bătaie ca în filme a avut loc în satul Sălcuţa din raionul Căuşeni.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
L-a bătut până și-a dat ultima suflare: Detalii cutremurătoare

Aseară, un văcar a fost bătut cu multă cruzime de un alt văcar. Ce-i doi s-au certat și s-au luat la pumni, informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției din Căușeni, Corina Repesciuc.  

”În data de 8 ianuarie, aproximativ la ora 18:05, Politia din Căușeni a fost alertată în legătură cu o persoană însângerată, aflată la stâna de vite din localitatea Sălcuța, raionul Căușeni. A fost stabilit că la această stână muncea ca văcar, de mai mult timp, un bărbat de 35 de ani. Victima incidentului, un bărbat de 45 de ani, muncea aici de câteva zile. Se presupune că între cei doi s-a iscat o ceartă, iar văcarul de 35 de ani a lovit pe celălalt. Circumstanțele nu se cunosc deocamdată”, a declarat pentru Sputnik Moldova, Corina Repesciuc. 

Bărbatul de 45 de ani a fost internat în stare critică la spital. Acesta a suferit o lovitură puternică la cap şi a intrat în comă cerebrală. Pacientul a fost operat şi se află acum în secţia Reanimare.

Agresorul a reuşit să fugă de la faţa locului. Poliţia încearcă acum să dea de urma acestuia. Bărbatul bătut lucra ca văcar de doar câteva zile. 

Fluxul de știri
0