Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alegeri parlamentare noi: Câți candidați s-au înregistrat în circumscripția Hâncești

© Sputnik / Miroslav RotariМестные выборы 2018
Местные выборы 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală informează câte secții de votare vor fi deschise pentru circumscripția nr.38 din municipiul Hâncești.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. În circumscripția nr.38 din Hâncești vor fi deschise 44 de secții de votare pentru alegerile parlamentare noi. Comisia Electorală Centrală informează că cele 44 de secții pentru alegerile din 15 martie 2020 au fost deschise în baza propunerilor primarilor.

Кишиневцы голосуют на втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Politică
Vom avea din nou alegeri parlamentare: Când și în ce condiții se vor desfășura

Potrivit informațiilor prezentate de CEC, la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția uninominală nr. 38 s-au înregistrat democratul Ion Mereuță, socialistul Ștefan Gațcan, Olesea Stamate de la PAS, Vitalie Balinschi de la Partidul „Șor”, dar și liberalul Dorin Chirtoacă propus de Blocul electoral „UNIREA”. Grigore Cobzac candidează independent.

Birourile electorale ale secțiilor de votare urmează a fi create până în data de 18 februarie.

Ministerul Afacerilor Interne va întreprinde măsurile necesare privind menținerea ordinii publice în localitățile unde își vor avea sediul secțiile de votare.

Amintim, funcția de deputat pentru această circumscripție a rămas vacantă cupă ce Alexandru Botnari a decis să rămână în fotoliul de primar al orașului Hâncești.

Fluxul de știri
0