Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vom avea din nou alegeri parlamentare: Când și în ce condiții se vor desfășura

© Sputnik / Miroslav RotariКишиневцы голосуют на втором туре местных выборов
Кишиневцы голосуют на втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală a decis să organizeze alegeri parlamentare noi în circumscripția uninominală nr. 38, municipiul Hâncești. Acestea se vor desfășura în data de 15 martie 2020. Fotoliul de parlamentar a devenit vacant după demisia deputatului Alexandru Botnari.

CHIȘINĂU, 27 dec - Sputnik. Comisia Electorală Centrală a stabilit că în ziua de 15 martie 2020 vor avea loc alegeri parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești.

ЦИК  - Sputnik Moldova
Politică
Decizie CEC: Cu câți bani vor putea contribui moldovenii la finanțarea partidelor

Decizia vine după ce deputatul Alexandru Botnari, ales pe 24 februarie în această circumscripție, și-a depus mandatul de deputat, optând pentru funcția de primar al Hânceștiului. 

Potrivit serviciului de presă al CEC, organizarea alegerilor din 15 martie 2020 va costa 4,2 milioane de lei.

Tot astăzi, Comisia Electorală Centrală a propus validarea mandatelor de deputat pentru membrul PSRM Marina Radvan și pentru exponentul Blocului ACUM Virgiliu Pîslariuc.

Marina Radvan îi ia locul Tatianei Cunețchi, care a fost desemnată director interimar al Agenției Servicii Publice, iar Virgiliu Pîslariuc îl va înlocui pe Serghei Cataranciuc, care a decedat la finele acestui an.

Fluxul de știri
0