Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident cumplit la Anenii-Noi: Un copil de 10 luni a murit la spital

© SputnikАвария в центре Кишинева
Авария в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
O mașină plină cu copii minori s-a răsturnat pe șoseaua Chișinău-Bender. În urma impactului, un copil a murit după ce a fost transportat la spital, iar restul pasagerilor s-au ales cu traumatisme.

CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Un copil a murit, iar alți cinci minori și doi adulți au fost răniți grav după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. La volanul autoturismului era un tânăr de 21 de ani. În total, în mașină erau opt persoane: doi maturi și șase minori. 

Авария в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Accidente
Accident îngrozitor provocat de un moldovean beat la Cluj: O persoană a murit - Foto/Video

”Mașina de model Mercedes E-Klass se deplasa pe șoseaua Chișinău-Bender, din direcția orașului Bender spre Chișinău. Când a ajuns în apropierea satului Calfa, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, aceasta răsturnându-se pe acostament”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliției Anenii-Noi, Corina Repesciuc. 

Minorii care au scăpat cu viață au vârste cuprinse între 5 şi 13 ani. Ei s-au ales cu diverse traumatisme, fiind în stare de şoc. Totodată, a fost rănită şi o tânără de 27 de ani. Copiii nu aveau cuplate centurile de siguranţă, iar bebeluşul care a decedat nu se afla în scaun pentru copii.

Şoferul a fost supus testului de alcoomie, care a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Bărbatul este originar din comuna Vatra şi îşi luase permisul cu o zi în urmă. Toate circumstanţele producerii accidentului urmează să fie stabilite. 

Fluxul de știri
0