Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident îngrozitor provocat de un moldovean beat la Cluj: O persoană a murit - Foto/Video

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Abonare
Accident teribil duminică seară în orașul Cluj, România, soldat cu moartea unei persoane. Sursele media au scris că șoferul care a provocat accidentul este din Republica Moldova și a urcat la volanul BMW-ului sub influența alcoolului.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Un șofer în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident care s-a produs duminică seară pe o stradă din Cluj. Conducătorul auto care a produs accidentul a fugit de la fața locului. Martorii au spus că mașina acestuia avea numere de înmatriculare din Republica Moldova, potrivit autoblog.md.

Tânărul care și-a pierdut viața circula regulamentar. Potrivit clijcapitala.ro, șoferul care a provocat accidentul, in vârstă de 21 de ani, conducea dinspre gară spre centru, pe strada Horea, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontală cu automobilul condus din sens opus.

Potrivit Poliției clujene, imediat după impact, șoferul care a provocat accidentul, care ar fi din Republica Moldova, a fugit de la locul accidentului, împreună cu pasagerul pe care-l avea în mașină.

Cei doi au fost găsiți ulterior de polițiști. Testat cu aparatul etilotest a arătat că șoferul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Salvatorii au găsit la fața locului două persoane încarcerate între fiarele mașinii – Conducătorul auto și o pasageră în vârstă de 40 de ani. Șoferul era în stare de inconștiență și a fost resuscitat mai bine de o oră, însă fără succes. Femeia a fost transportată la spital.

Martorii au spus că BMW-ul condus de șoferul care a produs accidentul circula cu viteză excesivă.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și dusă la spital. De asemenea, un bărbat de circa 40 de ani a fost consultat de un echipaj SAJ și a fost dus la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentu

Fluxul de știri
0