Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O mașină a fost lovită violent de un tren la Strășeni - o persoană a murit

© Photo : Căile Ferate ale MoldoveiTren Chișinău
Tren Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Accident cumplit în această dimineață. la Strășeni. Un automobil în care se aflau două persoane a fost lovit de tren la o trecere de cale ferată.

CHIȘINĂU, 9 feb - Sputnik. Tragedie în această dimineață în raionul Strășeni. Duminică, 9 februarie la, ora 08:35, Poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 cu privire la un accident rutier produs la nivel de trecere de cale ferată în localitatea Tătărești.

”Deplasându-se la fața locului, Poliția a stabilit că automobilul Nissan Qasqai, la volanul căruia se afla un bărbat de 65 ani, a fost tamponat lateral de trenul care circula pe ruta Sankt-Petersburg-Chișinău. Accidentul s-a produs din cauza nerespectării regulilor rutiere instituite la trecerea la nivel de cale ferată fără barieră”, a precizat pentru Sputnik ofițerul de presă al Poliției Strășeni Silvia Vetcu.

Potrivit sursei, în automobil se mai afla un pasager, un bărbat de 61 ani, ambii ocupanți ai mașinii fiind locuitori ai municipiului Chișinău.

În urma impactului, șoferul a decedat pe loc, iar pasagerul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Strășeni. Poliția se află la fața locului și investighează cazul. 

Niciun pasager din tren nu a avut de suferit. Doar locomotiva a fost avariată. Trenul urmează să revină la Chișinău. 

Fluxul de știri
0