Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultimatum de la Ceban pentru pretori: Ce trebuie să facă în timp de o săptămână

© SputnikGaraj
Garaj - Sputnik Moldova
Abonare
Ion Ceban le-a dat o săptămâna la dispoziție pretorilor să urgenteze inventarierea tuturor garajelor amplasate ilegal în fiecare sector al Capitalei.

CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Pretorii din Capitală au la dispoziție o săptămână pentru a urgenta inventarierea tuturor garajelor amplasate ilegal în sectoarele Capitalei, urmând ca acestea să fie demontate și evacuate. Mesajul a post publicat pe pagina oficială de Facebook a primarului Capitalei Ion Ceban.

Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban vrea transparență maximă la Primăria Chișinău: Ce le-a cerut șefilor de direcții

Edilul-șef spune că pretorii ar urma să vină cu propuneri de a construi parcări în aceste locuri.

”Pretorii au la dispoziție o săptămână să urgenteze inventarierea tuturor garajelor amplasate ilegal în fiecare sector al Capitalei pentru a fi demontate și evacuate, iar în aceste locuri să venim cu propuneri de a construi parcări”, a scris Ceban.

El a cerut totodată să fie realizată inventarierea anexelor şi șurelor construite ilegal de locatari în curțile blocurilor.

”Rog cetățenii să fie înțelegători și să coopereze cu autoritățile. Noi realizăm toate acțiunile în conformitate cu legislația în vigoare. Orașul trebuie să arate altfel și asta ne propunem să facem”, a mai adăugat primarul. 

Anterior Ion Ceban le-a cerut pretorilor de sector să-i prezinte lista construcțiilor ilegale care urmează să fie demolate în fiecare sector al Chișinăului.

Fluxul de știri
0