Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban vrea transparență maximă la Primăria Chișinău: Ce le-a cerut șefilor de direcții

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei a anunțat în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor municipale că nu va admite colectarea taxelor ilegale în instituțiile de învățământ.

CHIȘINĂU, 3 feb - Sputnik. Edilul-șef al Capitalei, Ion Ceban, a declarat că din data de 15 ianuarie vor fi efectuate controale inopinate la instituțiile de învățământ din Chișinău, pentru a vedea dacă au loc sau nu perceperi de taxe ilegale de la elevi. 

Центральный рынок - Sputnik Moldova
Societate
Nemulțumirile primarului Ion Ceban: Ce se va întâmpla cu Piața Centrală din Chișinău

”Nu vom anunța unde vom merge. Nu vreau să mai aud de mărgele și genți cumpărate din banii colectați ilegal de la elevi”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței serviciilor municipale.

Primarul Capitalei a somat managerii instituțiilor de învățământ să plaseze la intrarea în școli informațiile cu privire la cheltuieli. 

Tot astăzi, Ion Ceban le-a cerut tuturor șefilor de direcții să publice pe site-ul Primăriei Chișinău rapoartele privind procedurile de achiziții publice pentru anul 2019 și planurile de achiziții pentru anul curent.

Fluxul de știri
0