Boris Johnson susține “afacerea secolului”, propusă de SUA

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Accesați arhiva multimediaBoris Johnson
Boris Johnson - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat că susține inițiativa SUA de soluționare a conflictului palestiniano-israelian avansată de americani.

BUCUREȘTI, 6 feb – Sputnik. Marea Britanie susține concepția “celor două state” pentru soluționarea conflictului israeliano-palestinian, a declarat prim-ministrul britanic, Bors Johnson, într-o discuție telefonică că premierul Israelului Benjamin Netanyahu.

Josep Borrell, nuevo ministro de Asuntos Exteriores de España - Sputnik Moldova
“Afacerea secolului”: UE respinge planul lui Donald Trump
Potrivit purtătorilor de cuvânt al premierului britanic, cei doi lideri au discutat joi la telefon despre propunerile înaintate de SUA de reglementare a situației în regiune.

“Premierul a confirmat că susține eforturile SUA. De asemenea, el a subliniat că Marea Britanie este convinsă de importanța concepției celor două state cu o capitală comună în Ierusalim, precum și inadmisibilitatea anexării a unor teritorii”, a declarat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al cabinetului de miniștri.

De asemenea, liderii au discutat despre consolidarea relațiilor bilaterale dintre cele două țări după Brexit, inclusiv în domeniul comerțului.

Fluxul de știri
0