Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Întrevedere la Președinție: Ce a discutat Igor Dodon cu Victor Gaiciuc

© Photo : Facebook / Dodon IgorРабочая встреча президента Игоря Додона с министром обороны Виктором Гайчуком
Рабочая встреча президента Игоря Додона с министром обороны Виктором Гайчуком - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului și ministrul Apărării au discutat inclusiv despre realizarea acțiunilor planificate cu prilejul aniversării a 75-a a Marii Victorii.

CHIȘINĂU, 6 feb - Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, în calitatea sa de Comandant Suprem al Forțelor Armate. Ministrul i-a comunicat președintelui despre situația din instituție, dar și despre faptul că planul calendaristic de acțiuni este realizat în termen și în volum complet.

Празднование Дня Победы в Кишиневе 9 мая 2019 - Sputnik Moldova
Societate
Planurile autorităților pentru Ziua Victoriei: Ce se va întâmpla cu Memorialul Eternitate

”Am discutat chestiuni ce țin nemijlocit de situația din Armata Națională, subliniind importanța creșterii nivelului de protecție socială a militarilor, inclusiv prin asigurarea cu locuințe a celor care îndeplinesc serviciul militar pe bază de contract”, a scris Igor Dodon pe pagina sa Facebook.

Potrivit președintelui, a fost abordată problema menținerii disciplinei în armată. La fel, oficialii au constatat cu satisfacție lipsa incidentelor și a încălcărilor grave.

Șeful statului i-a sugerat ministrului Gaiciuc să țină sub control personal chestiunea cu privire la protecția socială a veteranilor.

Totodată, Igor Dodon i-a atras atenția asupra ”necesității realizării tuturor acțiunilor planificate cu prilejul aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei”.

Fluxul de știri
0