Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Trump s-a lăudat cu realizările sale în fața Congresului SUA

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Donald Trump s-a adresat cu un mesaj controversat către națiune. În discursul rostit în fața Congresului, liderul american s-a lăudat cu realizările obținute în cei trei ani de activitate.

Președintele SUA, Donald Trump, și-a rostit în fața Congresului discursul anual adresat națiunii, “Despre situația din țară”. Șeful de la Casa Albă a deschis în culori vii rezultatele activității lui de trei ani în calitate de președinte. Partea principală a discursului a fost dedicată realizărilor economice, precum și politicii externe.

Josep Borrell, nuevo ministro de Asuntos Exteriores de España - Sputnik Moldova
“Afacerea secolului”: UE respinge planul lui Donald Trump

Trump a povestit cum a făcut “America din nou măreață”, vorbit despre realizările în lupta cu terorismul și despre misiunile de pace ale SUA în Orientul Mijlociu.

Statele Unite, prin politicile sale promovate în Orientul Mijlociu, încearcă să protejeze viața americanilor și să pună capăt conflictelor din regiune în care este implicată America, a declarat președintele Donald Trump.

Discursul nu a fost lipsit de momente confuze: liderul american a refuzat să-i strângă mâna președintelui Camerei Reprezentanților din Congresul american, Nancy Pelosi. Drept răspuns, Pelosi a rupt demonstrativ copia textului discursului lui Trump.

Fluxul de știri
0