Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PSRM va susține inițiativa lui Igor Dodon: Ce vrea să facă șeful statului

© Sputnik / Miroslav RotariPSRM
PSRM  - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Socialiștilor va susține inițiativa lui Igor Dodon privind sprijinirea producătorilor autohtoni pentru ca aceștia să-și poată vinde marfa în rețelele comerciale din țară.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Deputații socialiști vota pentru inițiativa președintelui țării, Igor Dodon, care vrea să susțină producătorilor locali prin asigurarea condițiilor ca aceștia să-și vândă marfa în marile rețelele comerciale din țară. Anunțul a fost făcut astăzi de deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc.

Яблоки - Sputnik Moldova
Prilej de bucurie pentru mai mulți producători autohtoni: Ce a comunicat șeful statului

Parlamentarul a precizat că această inițiativă vine să apere interesele producătorilor locali.

Golovatiuc a declarat că fracțiunea PSRM va vota un proiect de lege în acest sens și a invitat și celelalte fracțiuni parlamentare să susțină prin vot documentul. Igor Dodon a subliniat anterior că Republica Moldova importă foarte multe produse pe care le poate produce în țară.

Golovatiuc a amintit că Parlamentul a votat sesiunea trecută, în prima lectură, un proiect de lege pentru modificarea Legii cu privire la comerțul interior, însă documentul a fost retras din Legislativ de către ministrul Economiei din Guvernul Maia Sandu, Vadim Brânzan.

Fluxul de știri
0