Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii de la Botanica le-au venit de hac: Iată ce făceau 2 tineri în Capitală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri au fost reținuți pentru 30 de zile de polițiștii de la Botanica. Oamenii legii îi bănuiește de săvârșirea a peste 30 de infracțiuni în timp de un an de zile.

CHIȘINĂU, 3 feb - Sputnik. Furturi din automobile, jafuri și furturi din terminale: acestea sunt faptele a doi tineri, un minor de 17 ani și unul de 25 de ani, originari din Chișinău și Camenca. Ei au fost reținuți pentru 30 de zile de către polițiștii din sectorul Botanica al Capitalei, fiind cercetați pentru săvârșirea a peste 30 de infracțiuni în raza municipiului, în timp de un an de zile.

Вор - Sputnik Moldova
Societate
I se poate întâmpla oricui: Cum a pătruns un hoț într-o gospodărie din Chișinău - Video
Potrivit oamenilor legii, aceștia au fost implicați în trei cazuri de furturi din terminale. În cadrul acțiunilor procesual-penale, ei și-au recunoscut vinovăția.

Anterior, cei doi au mai fost judecați pentru infracțiuni similare.

Bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani. Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele cât și complicitatea acestora și a altor persoane la comiterea infracțiunilor în raza municipiului Chișinău.

Fluxul de știri
0