Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

I se poate întâmpla oricui: Cum a pătruns un hoț într-o gospodărie din Chișinău - Video

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор - Sputnik Moldova
Abonare
În preajma sărbătorilor de iarnă, se întețesc furturile din locuințe. Poliția Capitalei atenționează oamenii să fie vigilenți, întrucât această perioadă este o mană cerească pentru hoți.

CHIȘINĂU, 26 dec - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Strășeni riscă să-și petreacă următorii ani după gratii, după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o gospodărie din Capitală. 

furt - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție

El a fost reținut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Anterior, el a mai fost cercetat pentru infracțiuni similare. 

Polițiștii au fost sesizați de către proprietara unei locuințe, o femeie în vârstă de 48 ani. Ea a reclamat că din gospodăria sa au dispărut mai multe scule în valoare de 24.800 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

El și-a recunoscut vinovăția, dar nu a putut întoarce bunurile furate, întrucât le-ar fi vândut la un preț de 500 de lei.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt și riscă până la 4 ani de închisoare sau o amendă de până la 67.500 de lei.

Fluxul de știri
0