Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rușinos: Iată ce au făcut doi bărbați la frontiera cu Ucraina - Foto

© Photo : Ion StrungaruPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Doi vânători din nordul țării au fost reținuți de polițiștii de Frontieră. Aceștia riscă o amendă usturătoare după ce au încălcat regimul de frontieră.

CHIȘINĂU, 1 feb - Sputnik. Doi vânători din raionul Ocnița au fost reținuți în noaptea trecută de Poliția de Frontieră. Potrivit serviciului de presă al instituției, cei doi dețineau actele necesare pentru activitatea de vânător, dar au încălcat regimul de frontieră.

Bărbații, unul de 27 de ani și celălalt de 37 de ani, s-au aflat pe timp de noapte la hotar, acțiune interzisă de lege. Totodată, vânătorii dețineau o armă cu țeavă ghintuită, folosirea căreia este restricționată pe teritoriul Republicii Moldova.

Făptașii au fost reținuți la mai puțin de 1000 de metri de la linia de frontieră, pe direcția Lencăuți – Serebria, iar unul din ei a încercat să fugă de inspectorii Poliției de Frontieră.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Iată ce au descoperit polițiștii în mașina unor vânători - Detalii

În urma cercetărilor făcute, oamenii legii au găsit în interiorul autoturismului un iepure împușcat, o armă cu țeavă lungă ghintuită de tip CZ-550 lux, cal. 7,62-mm, permise de portarmă pe numele persoanelor reținute, un cartuș cal. 7,62x63 mm. și patru cartușe de cal.12, obiecte care ulterior au fost duse la sediul SPF Ocnița pentru continuarea cercetărilor. Bărbații și-au recunoscut vina, fiind documentați pentru încălcarea regimului zonei de frontieră.

Fluxul de știri
0