Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi polițiști de la Sângerei au ajuns pe mâna ofițerilor CNA

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Activitatea a doi polițiști din nordul țării s-ar putea încheia pentru următorii zece ani. Aceștia au intrat în vizorul Centrului Național Anticorupție.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Doi angajaţi ai Inspectoratului  de Poliţie Sângerei au fost reţinuţi de ofițerii Centrului Național Anticorupție, chiar în timp ce primeau o sumă de bani de la denunțător.

Percheziții la administrația de stat a drumurilor   - Sputnik Moldova
Societate
CNA: În doar o săptămână, au fost sechestrate conturi și bunuri de 63 de milioane de lei

Potrivit informațiilor oferite de serviciul de presă al CNA, cei doi, un specialist în documentarea accidentelor rutiere și un ofiţer de investigaţii, ar fi pretins de la o persoană șase mii de lei, promițându-i să o ajute în soluționarea dosarului în care este vizată.

Polițiștii au cerut bani pentru a adopta o decizie favorabilă pe materialele aflate în procedura de examinare, referitor la conducerea unităţii de transport sub influenţa substanţelor narcotice.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă până la 10 ani închisoare cu amendă în mărime de la 6000 la 8000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Fluxul de știri
0