Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

CNA: În doar o săptămână, au fost sechestrate conturi și bunuri de 63 de milioane de lei

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la administrația de stat a drumurilor
Percheziții la administrația de stat a drumurilor   - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul Național Anticorupție anunță că Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale a aplicat, săptămâna trecută, sechestru pe active în valoare de 63 de milioane de lei.

CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. CNA precizează că activele în valoare de 63 de milioane de lei, dobândite pe căi ilegale, au fost recuperate în baza delegațiilor procurorilor. 

Спецназ - Sputnik Moldova
Societate
Ce i-au făcut ofițerii CNA unei polițiste din Bălți – Detalii

Săptămâna trecută, Direcția analitică a efectuat evaluări în cadrul a 11 dosare penale, iar alte 26 sunt în curs de elaborare. 

Totodată, Direcţia legislaţie a efectuat expertize anticorupție pentru 21 de proiecte de lege şi a elaborat cinci avize.

Cancelaria Centrului Național Anticorupție a înregistrat 1.090 de demersuri, dintre care 35 au fost petiții. 

Linia naţională anticorupţie a recepţionat 57 de apeluri, iar două dintre acestea sunt de competenţa CNA.

Mai mult, săptămâna trecută, direcția de profil a Centrului Național Anticorupție a desfășurat șapte activități educative. 

În perioada indicată, CNA a plasat în arest o persoană și a eliberat 69 de caziere de integritate, se menționează într-un comunicat de presă al CNA.

Fluxul de știri
0