Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gata cu cozile la „Moldovagaz”: Ce decizie au luat autoritățile

© Photo : Facebook / SA”Moldovagaz”Sistem electronic de gestionare a rândului
Sistem electronic de gestionare a rândului - Sputnik Moldova
Abonare
Timpul de așteptare la ghișeul Centrului Relații cu Consumatorii „Moldovagaz” se va reduce. Asta datorită implementării unui nou serviciu.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Un sistem electronic de gestionare a fost lansat la Centrul Relații cu Consumatorii al S.A „Moldovagaz”, având drept scop reducerea cozilor și administrarea eficientă a timpului de așteptare la ghișeu.

Termoelectrica - Sputnik Moldova
Societate
Termoelectrica a deschis un ghișeu unic pentru consumatori

Acesta va funcționa după principiul „primul venit, primul deservit”, în baza  tichetelor înregistrate la terminal și deservirea consumatorilor conform numărului preluat.

„Consumatorii sunt chemați la ghișeu atât prin semnal sonor, cât și vizual – prin display LCD, de fiecare dată când casierul apasă butonul „următorul”. Dacă în timpul deservirii unui consumator vor fi necesare operaţiuni la alte ghişee, operatorul are posibilitatea să facă readresarea acestuia”, precizează serviciul de presă al întreprinderii.

© Photo : Facebook / SA”Moldovagaz”Sistem electronic de gestionare a rândului
Gata cu cozile la „Moldovagaz”: Ce decizie au luat autoritățile - Sputnik Moldova
Sistem electronic de gestionare a rândului

În fiecare zi, la ghișeele Centrului sunt deserviți până la câteva sute de consumatori, iar în anumite perioade la ghișee se formează cozi.

Centrul Relații cu Consumatorii al SA „Moldovagaz” de pe strada Pușkin nr. 64 dispune de 10 ghișee.

Fluxul de știri
0