Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Focuri de armă la hotar: Ce au descoperit polițiștii de Frontieră

© Photo : Ion StrungaruPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au auzit focurile de armă la o distanță de aproximativ un kilometru de frontiera de stat. Două persoane au fost reținute.

CHIȘINĂU, 29 ian – Sputnik. Polițiștii de frontieră au reținut doi braconieri pe sectorul de responsabilitate a SPF Ungheni, după ce unul dintre aceștia a utilizat arma de vânătoare pe care o deținea ilegal.

Ружье - Sputnik Moldova
Societate
Amenzile pentru braconaj se înăspresc. Va fi confiscat și automobilul

Patrula a fost alertată de zgomotul unei împușcături în apropiere de satul Medeleni, la aproximativ un kilometru de la frontiera de stat. La fața locului a fost depistat un mistreț împușcat, cu masa de aproximativ 100 kg.

În zonă au fost văzuți doi bărbați care, la apropierea polițiștilor de frontieră, au urcat într-un automobil de model Renault Clio, încercând să fugă de la fața locului.

În urma acțiunilor întreprinse, bărbații au fost identificați ca fiind locuitori ai satului Petrești, raionul Ungheni, în vârstă de 27 și respectiv 43 de ani.

Arma de vânătoare cu țeava lisă de model TOZ 63 a fost transmisă pentru efectuarea expertizei balistice. Bărbații riscă amendă pentru practicarea braconajului cinegetic.

Fluxul de știri
0