Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Teribil: Iată ce au făcut doi indivizi cu o femeie din Chișinău în plină stradă - Video

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Accesați arhiva multimediaBancomat și carduri bancare
Bancomat și carduri bancare - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie în vârstă de 29 de ani a fost atacată de doi indivizi pe o stradă din Chișinău. Aceștia au agresat-o, i-au furat geanta și au dat bir cu fugiții.

CHIȘINĂU, 27 ian - Sputnik. Poliția Capitalei anunță că a reținut doi minori, de 16 și 17 ani, suspectați că au atacat o femeie în vârstă de 29 de ani pe strada Avram Iancu din Chișinău.

furt - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție

Aceștia ar fi agresat-o, apoi i-ar fi furat geanta în care se aflau 2 carduri bancare, bunuri în valoare de 2.000 de lei și acte de identitate. Ei au urcat apoi într-o mașină și au dat bir cu fugiții, dar nu au bănuit, probabil, că momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Incidentul s-a produs pe 11 ianuarie, dar poliția a dat de urmele presupușilor făptași abia acum. Minorii originari din orașul Fălești și-au recunoscut vina.

Ei au precizat că, după ce au comis jaful, au plecat la Bălți, unde au încercat să extragă bani de pe cardurile furate, iar banii găsiți în geantă i-au cheltuit.

Potrivit Poliției Capitalei, minorii au mai fost anterior certați cu legea. Ei au fost condamnați pentru infracțiuni similare - furturi, jafuri și pungășii. Acum, ei riscă până la 7 ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0